netmanija

ponedjeljak, 11. travnja 2011.

11. NOVI ČLAN TIMA - U FM-u je 95% ljudi koji kupuju za osobne potrebe i 5% prodavača --> ne trebate biti "prodavač" da bi zaradili u ovom poslu

Mnogi fanovi su ovdje s nama iz razloga što vole parfeme..neki su s nama jer mogu dobiti besplatne parfeme i besplatne testere,neki kupuju preko web shopa www.svijetparfema.com

No mnogi od vas još ne znaju prednosti članstva u FM-u..svi znate da parfem koji košta 145,00 ima nabavnu cijenu za članove 102,00 kn..parfem od 103,00 ima nabavnu od 72,00..

FM nije koncipiran tako da se od nekoga očekuje da hoda po gradu i prodaje parfeme..ili još gore da "maltretira" svoje prijatelje,susjede,rodbinu..

FM je klub zadovoljnih potrošača..cilj je da VI sami za sebe uzimate proizvode po nabavnim cijenama..da li ćete biti zadovoljniji ako parfem kupite od mene po 145,00 kn ili ako ga sami sebi uzmete po 102,00 kn?

Cilj nama,već postoječim članovima nije da vam prodajemo i jednokratno zarađujemo..

Kako se postaje član FM-a?

http://www.svijetparfema.com/?postani-clan,26

Član možete postati već sa 132,50 kn..dobit ćete 48 testera + članski ugovor sa članskim brojem..
Nije bitno da li ste uzeli veliki ili mali komplet testera,kao član imate ista prava..godinu dana kupovanja po nabavnim cijenama..jedini uvjet od strane FM-a je da u godini dana uzmete proizvoda za 100 bodova što znači 3-4 parfema i vaše članstvo se automatki produžuje na iduću godinu..

U FM-u ne postoje nikakve članarine ili neki drugi uvjeti..

Ako u tih godinu dana ne uzmete proizvode za 100 bodova,brišete se iz sustava i narednih pola godine ne možete opet biti član FM-a..

Na koji način onda možete zaraditi novce ako nije bit direktna prodaja?

FM funkcionira po principu preporuka..jer ipak je to klub zadovoljnih potrošača..u ovom trenutku u svijetu je 1 milion članova FM-a..

To vam je isto kao kad odete u neki robni centar i kupite banane za 5 kn..sigurno ćete reći svojoj mami,prijateljici gdje ste ih kupile tako jeftino..i one će otići tamo i također kupiti banane..vi ste napravili besplatnu reklamu robnom centru i od mamine kupovine zapravo nemate ništa osim što ste obje kupile banane jeftinije..

Moje mišljenje je da u vašoj okolini sigurno znate puno više ljubitelja parfema nego banana..90% žena koristi ili bi željele koristiti parfeme,no zbog recimo njihove cijene u parfumerijama ih si možda ne mogu toliko često priuštiti koliko bi stvarno htjele..

Vidite li priliku za preporuku?

Nema komentara:

Objavi komentar